hejdå bloggen!

Om typ några minuter så kommer mamma och då ska vi åka, ni får nt sakna mej för mkt nu! hha, men på idrotten var det iaf skitkul! vi körde ju rugby i snön, det var roligast andra gången, man blev alldeles snöig! haha.

men har iaf packat klart nu, så ska ut med det t bilen, ses när jag är hemma! ♥




ha ett bra och roligt sportlov nu! kram på er =D


dans snart!

förlåt att jag nt bloggat under hela dagen, men efter skolan pluggade jag spanska, hehe, och så packade jag lite, sen stack mamma, jag och syster t jobermax och köpte lite skidkläder, laddar upp bilder på det snart.
blev iaf jättenöjd! och sen så köpte vi sushi, ni vet utanför affären? värdens godaste! åt upp allt, haha, men guuud så gott det är, ni som nt smakat måste göra det. haha, men iaf, nu har jag kommit hem, elr för en halvtimme sen kanske, men om en halvtimme så ska jag på dans, så ni kan ju förstå att det har varit lite stressigt idag..

men aja, här har ni ett inlägg iaf! haha, men vi hörs kanske efter dansen, ska försöka hinna med ett inlägg imorron också, innan vi drar t sollerön. men puss på er ;)



by emmawidstrands.blogg.se

laga mat.

hejsan bloggen!

nu ska jag typ börja laga mat.. pappa tränar -.-' asso ååååhhhh, men aja.. sitter och chattar med natali nu, har precis fixat hennes blogg. tryck här så kommer ni t den. bebis (:

men vi hörs senare, puss & kram ♥



haha, gammal bild


cat im a kittycat..

HAHAHAHA, jag gillar rubriken (aa'

men iaf, nu har man kommit hem från svergies jobbigaste träning i historien! haha, kanske inte men aja.. var iaf sjukt jobbigt! var typ tio stationer? man skulle hålla på med en i 40 sek, och fyra varv. och en av de var plankan..
och ah, lite mera jobbiga stykreövningar, känner iaf att jag har blivit starkare, fått bättre kondition och blivit vigare den här terminen! so keep on going emma!

men ska hoppa in i duschen och tvätta av mej nu, vi hörs imorron! ♥




fys.



ny header, vad tycks?

hallu, ska på träning snart, men ska hinna gå på toa och mata kaninerna, hehe...... men  vi hörs när jag är hemma elr imorron. träningen slutar iaf kvart i nio.

KRAM

im a bad girl

H E L L O

nu är man hemma..... elr det var för ett tag sen? men satte mig direkt vid kemiboken då, och plugga lite, duktig man är va? haha.
vi har ju provet imorron på vår sista lektionen, har ju två kemilektioner på osndagar.. dålig va? i know, men aja, så första lektionen ska vi repetera och på den andra så har vi prov.

Men ska äta nu, och senare ikväll blir det fys träning! kul.

Men vi hörs iaf, puss ♥



jag idag =)



just nu..







nydsuchad & fräsh (osminkad), nice! men ska ta en ansiktmask nu och smörja in i facet, se yah!

duscha

Nu ska jag duscha, elr får se om jag vågar gå ner.. hehe.
Men skulle behövas en dusch, fast måste köpa nytt silvershampo, mitt har ju tagit slut.. hehe, men vi hörs snart igen!




plugga..

Hejsan!

nu har man kommit hem från skolan. hände inge spc, har iaf ätit mackor t mellis och oboy, haha, var sugen på det. men ska plugga nu..
fast glömde eng böckerna i skolan, men tar med de imorron, fast kan det mesta men ändå, det ska ju sitta perfekt, haha, nej men nu ska jag seriöst plugga. ska bara göra lite saker på datan först...




sådär ja!

nu börjar allt bli bra igen.. har fixat alla inlägg och så, nu ska jag fixa mej lite och sen ska jag lägga mej, gud vad skönt! fast ska plugga lite också då.. men aja ;)



hatar den här bilden på mej, men det var typ den enda som togs när vi hade löshår på oss, haha, vad tycker ni? lovisa och jag är ju blonda och emma brunett på riktgit ;)

tror att jag behåller det blonda! ahaha, men visst var emma snygg i blont? go blondie!




SOLSIDAN! mjaooouuu

haha, missa nt det nu, om en minut.!

tänkte ta nya bilder imorron och fixa en helt ny design, nice huh? men vi hörs, puss ♥

godislöfte..?



jaa.. alltså jag funderar på att ta tag i det här på riktgit nu.. den här helgen har jag tryckt i mig way to much onyttigt!
både i fredags, då blev det godis, choklad och chips. och igår så åt jag en massa godis, chips och ostbågar, cola osv.. och idag har jag ätit chips och ostbågar på dagen.
och sen popcorn och cola t bion, och godis nu på kvällen. haha, det låter skitäckligt nu när jag tänker på hur mkt jag ätit, haha, men seriöst, ni får ta och hjälpa mej också!

om jag ber om godis elr nått, så får ni säga nej! haha, nej men jag ska sluta med sånt här, iaf i en månad.. man vill ju ha en snygg sommarkropp! hha, men nu ska jag sluta äta sånt här ett tag, typ.. ;)

hemma!

nu har man kommit hem, elr för ett tag sen, men bion var sjukt bra! orkar nt skriva vad den handlar om och så, men det är verkligen skitbra, tycker alla ska ta och se den! rätt skön musik och dans också, haha!
men iaf, nu är jag hemma, ska packa upp min väska och alla kläder jag fått av emma också, hehe, två påsar! nice nice, och tack emma =)

men ska äta nu och sen plugga, hoppas ni haft en härlig söndag!



haha, så ser man ut nu, fryser sjukt mkt :( kom och värm mig! hahaaaa



puss ♥


bio!

hej på er.

förlåt att jag nt bloggat men har nt hunnit helt enkelt.. vi vakna vid typ halv tio, sen gick vi upp vid tio och åt frukost och sen chilla vi galet.
nu håller vi på och fixar oss, sen kommer pappa hit och skjutsar oss t heron, vi ska titta på bio. kul va? var sjukt längesen! men nu ska jag sätta på mig kläder, vi hörs!



den ska vi titta på, är det nån som har sett? isf.. är den bra? =)

snart ska vi på träning.

hej på er!

vi ska t emma nu, och sen ska vi på träning, cornelia har också varit här, men hon gick hem för en kvart sen typ.
vi har nt gjort så mkt.. elr jo det har vi, HAAHa. men nu ska jag packa det sista, ska ju sova hos emma inatt, men vi hörs senare! puss ♥

godmorgon!

godmorgon bloggen.

idag är det lördag, vi har precis fixat oss, ska bara sminka mig lite.
Snart kommer cornelia, hon ringde imorse.., men annars så har det nt hänt så mkt.. iaf, vi ska på träningen senare också! kuuuul.

men nu sitter vi och lyssnar på musik, och fixar oss. nice.
men vi hörs senare! kram på er ♥




haha, en t bild från igår =D


emma sleeping over.

H E J S A N!

förlåt att jag nt bloggat alls mkt idag.. men emma och cornelia har varit här, men cornelia gick hem sen och emma stanna, för hon sover här.
vi har iaf tagit skiiiitmånga webbilder, självklart så får ni se några, men orkar nt blogga mer nu så bloggar imorron, hoppas ni haft en skön fredag, kram =)













fina fliickor






















haha, vi har tagit skitmkt bilder men orkar nt ladda upp alla, men vi har precis tittat klart på en wallander, vi ska lägga oss nu iaf, haha, vi är skitrötta. puss ♥

fredag!

hejsan bloggen.

Ska börja blogga bättre, lovar, men har hållt på med bloggarna och så, iaf, idag så var det en vanlig dag.. förutom att vi hade franska prov, fast jag ska byta t spanska.
orkar nt förklara vrf och så.. men nu är jag iaf hemma.. ska nog vara hemma ikväll. men uppdaterar mer under dagen, kram! =)



haha, den här dansar vi t dansen, visst är den bra? hehe ;)

dans ikväll.

hej på errr!

tråkig dag som vanligt.. bilden var verkligen skitseg! men aja.. slutade iaf tre idag, sen så gick jag hem, och har bakat kokosbollar och pluggat, hihi.
nu sitter jag och lyssnar på musik, gud vad jag vill att det ska bli helg! känns som om det var skitlängesen det va det? elr är det bara jag som tycker det? haha.. men vill iaf hitta på nått i helgen, och så vill jag t skärholmen..

men aja, ska fortsätta att plugga lite nu. vi hörs! klockan 7 har jag dans också, kul!





man ser nt så tydligt, men jag har blåa linser på bilden, ska nog beställa nya hihi. =)
bilden är iaf tagen i typ december? ;)

fixar resten imorgon..

såg att rubriken ligger lite långt bak.. men aja, fixar allt imorron, ska försöka att sova nu. är skitrött! puss och kram ♥

länk!

såg ni att jag har lagt t en länk på menyn? fargadelinser.com.
en superbra sida där man kan beställa allt från linser t smink och parfymer, det är ju där jag har köpt alla mina färgade linser!
men kika in där vet ja, det kostar inte alls mkt heller!



funderar på att beställa nya blåa linser, nr 20 var fina! alldeles blåa, men vilka tycker ni var fina? finns alla möjliga färger..

(KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT KOMMA T SIDAN)
men kram på er! vi hörs imorron ♥


nu funkar bloggen igen..

haha, ja.. nu funkar äntligen bloggen igen!
Kunde ju nt komma in på den förrut, men märkte att det funkar nu.

ska iaf kopiera alla mina inlägg på min förra blogg, som jag haft i typ i fem dagar? och sen sätta in allt här. och imorron ska jag fixa en ny design.

haha, komplicerat i know ;)
men snart fixar sej allt, puss så länge.


ny blogg.

hejsan.

har startat en ny blogg nu för blev trött på den andra, inte pga av namnet utan alla mina inlägg, vill liksom börja om på nytt.
men har kvar den så man kan gå tbx och titta. men nu vet ni det iaf, och jag ska göra en ny design! den ser ju exakt likadan ut som den på andra bloggen, men har inte tagit några andra bilder, så gör en ny när jag har nya bilder.
kram! ♥



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0