fotbollsträning



mår skitdåligt men aja.. ska bli skönt att komma ut och röra på sig, har skiiitont i huvudet och är sjukt trött, men vi hörs imorron elr när jag kommit hem, kram!

dansuppvisning!

hello bloggis :D

har varit på stan hela dagen idag eftersom vi hade dansuppvisning där, elr på estrad. vi skulle samlas klockan nio där, och sen så hade vi ett litet genrep, sen så gick fanny, jag, lovisa och linda t doncen.
fast åt bara en pommes för var inge hungrig då, men sen så gick vi t min mammas jobb, där var vi i typ tre timmar?
men vi fixade oss där och så, sen så gick vi t estrad igen och där var vi i en timme typ innan föreställningen började, var askul att dansa! fast har ingen aning om hur jag såg ut, haha.. men aja... typ det enda dåliga var att man var tvungen att vara i sin loge (stavning?) i typ två timmar och vänta, men annars så var det kul!
är iaf sjukt trött nu, blev kebab t middag, hehe, men nu ska jag titta på film, vi kanske hörs senare! hare bra så länge, här kommer lite bilder från idag ;)



doncen :D



fanny och lovisa





hah, jag och fanny!



igen, bjuder!



jag och fanny inne på mammas jobb ;)



igen



jag, fanny och lovisa och sen linda som blev suddig såklart, haha



det var alla bilder jag hade, men kanske kommer mer senare ;)



i dont know what you done to me im f'cking depend on you



jordgubbstårta a la emma ;) fin va? bakade den idag haha

nej men ska typ lägga mig snart, eftersom jag ska vara vid estrad kl nio imorron, fett kul jue! haha, men kommer nog nt kunna blogga så mkt imorron, men aja.
iaf, så har vi haft gäster idag, vi har hoppat studsmatta, lekt kurragömma typ och sånna saker.. orkar nt skriva mer, men vi hörs imorron! pusssss


the lazy song

hejsan bloggen!

igår så kunde jag nt blogga, vet...  har nt varit så bra uppdatering men det är mycket nu, dans, fotboll, skola och sen kompisar och stan osv!
men nu ska jag berätta vad jag gjorde igår, först så var jag ju i skolan, sen så hade vi idrott vi körde brännboll på stora psk plan, det var kul! sen så väntade jag och några på 7b och sen så åkte vi t stan.
där gick vi runt och så, köpte även en tröja som jag kanske ska ha på dansuppvisningen!
men ah.. vi åt iaf på nancys, men sen så skjutsade mamma hem oss, då så bytte vi om lite och så, för vi skulle ut och äta. eftersom pappa fyllde år.
eve och farmor var också med, så det var kull! vi åkte typ flotte över vattnet, haha, det var också kul! men ah.. sen så satt vi där, det hette typ glashyttan tror jag? elr nått sånt.. men aja, sen så kom vi hem och vi satt vid datan och åt chips typ. så det var min fredag!

idag så gick jag upp vid typ tio, åt frukost sen fixa jag mig lite och åkte ner på stan, köpte morsdagpresenter t mamma, haha, och sen hem igen typ. Har precis duschat och ätit nu, och nu så ska jag hjälpa t med tårtan! gäster ikväll ;)
men ah, orkar nt skriva mer nu, hoppas ni haft en bra fredag och att ni får en bra lördag, haha, vi hörs senare!






skärholmen

Hejsan!

har nt varit hemma på hela dagen idag, så har nt kunnat blogga!
men men, nu är jag iaf hemma, erl för ett tag sen. efter skolan så stack jag, fia, linda, ida, lovisa och emmak ner på stan.
först åt vi på nancys och jag köpte knästrumpor också, ett par svarta. de var jättefina! ida och lovisa köpte ett par gråa. men ah.. sen så gick vi t dansen och emma och fia tittade på. älskar verkligen att dansa! haha.
och sen så gick fanny, lovisa och jag ner t mammas jobb och då skulle vi egentligen t hem och sen träna, men ingen pallade så vi åkte t skärholmen ist...... heh ;)
först fikade vi och sen så gick vi runt och så, och så köpte vi lite presenter t pappa som fyller år imorron! och så köpet vi en liten heliumballong som vi höll på med på vägen hem, haha! det var askul, men det gick tyvärr inte så bra.. haha, men nu ska jag titta på criminal minds! puss och kram!



en bild från idag, hehe var tvungen att täcka över, ingen fin min där! men fanny lägger upp mer bilder från skärholmen, men om jag känner henne rätt så kommer hon göra det imorron ;)


im not perfect but who are?

tja bloggen!

har precis ätit middag, elr för ett tag sen. farmor lagar asgod mat! mina favoriter är pannbiff, sjömansbiff, ris och curry! och idag åt vi ris och curry, haha.
men ah, på stan iaf så letade mamma och jag aslänge på hm efter en ballerinakjol, tillslut hitta vi en, fast den är asliten men den fick duga, men då la jag mig ifrån min mobil medans jag testa den, och sen så gick vi upp och då tog det typ en kvart innan jag märkte att den var borta, så då kuta jag ner och letade efter den!
blev asrädd, eftersom det är en samsung galaxy ace.. men ah, den låg iaf kvar! hehe... smart emma!
men ah.. nu kommer bilder på det jag köpte!



örhängen, behövde verkligen det, har nt haft några på typ en vecka?



ballerinakjolen ;)



en kofta, fast thsirt ;)



en grå tröja från bikbok, här är framsidan.



och baksidan, ser ni att det typ är hål där i ryggen? snyggt va? :D


måste köpa!





keep on dreaming



tja bloggen!

Kom hem från karin för ett tag sen, hälsade på snooki också, och hennes katt rut. asso nog värdens gulligaste katt? men snooki, som hon nu heter, hon hette chloe förrut, är ju min kanin som hon fått!
saknar henne lite, hehe.
men sen så fick jag tre påsar kläder av henne också! tack karin igen! :D asså det var verkligen assnygga!

men nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma och hämta mig, vi ska åka t stan typ. elr jag vet faktikst nt..
men ska titta på en ballerinakjol tills dansuppvisningen eftersom linda inte hittar sin!!!! hehe, men aja........ uppdaterar senare kanske, puss!



skolans dag

helluuuu.

idag så var väl skolan kul, slutade kl 3, alltså för en halvtimme sen typ. men ah.. när jag kom så hade farmor köpt typ chokladmuffins, var asgott!
och sen så tog jag lite jordgubbar m socker, har ätit det varje sag sen torsdags, säg nått godarare?! älskar verkligen jordgubbar, haha. ah men annars så sitter jag här, ska t skolan snart igen för det är skolan dag idag.
fanny och jag ska stå i en halvtimme och sälja typ kuponger elr vad det var, men ah.. uppdaterar väl när jag kommit hem! fast ska på träning sen direkt efter men aja.. hare bra så länge! :)



j a g ä l s k a r d i g


bilder från fredags!



fredrika, linda och natali!





lovisa, emma, jag och fanny





lindas söta hund, bossen!



halva fredrika, fanny, fia och linda



haha, emma, usch



sandra, ida och amargi



närbild på fia och linda, haha :D



linda, lovisa, emma och jag ;)



fanny!



fia och linda



fredrica, fanny och fia och linda, de hha de två liknar några muppar ;)



lovisa, emma och jag



karin



coola fia och karin, och sötisen amargi!



fredrika och linda :)



här körde vi pinata!



haha, karin slår :D



det var typ alla bilder, kanske kommer en del 2 sen för finns tusen mer bilder! haha



Tips!

 

tänkte tipsa om en asbra blogg! har följt den typ en vecka, men tjejen som driver bloggen heter Ida. Hon har ju varit med på dessies blogg, iaf är hon sjukt fin! tryck här för att komma till bloggen.


haft en bloggpaus..

förlåt, men har varken haft tid elr lust t bloggen i helgen.
men men, så är det.. i fredags så var ju jag hos linda på kvällen, + många fler! var grymt kul, vi bowlade också. haha, och så åt vi hamburgare och sen så hade vi en sån här pinata elr vad det heter, som man slår på.
var askul! haha, hoppas linda blev nöjd över alla presenterna! är avundsjuk, hehe. men det var iaf SKITkul! kommer bilder snart!

och på lördagen så hade vi match två timmar härifrån, vi mötte vingåker, seriens bästa lag, men vi förlora.. iaf, på vägen hem så stannade typ halva laget på doncen.
och sen så vet jag nt vad jag gjorde, när jag kom hem så slappa jag typ bara.. och på söndagen så hände inget spc, mådde illa på dan så vilade typ i två timmar sen åkte jag och handla med mamma.

och idag så är farmor här, hon kom i torsdags hon ska vara här tills på söndag med sin hund också! cesar, men ah.. idag i skolan så jobba jag över med fanny och ida på syslöjden. och så hade vi ingen engelska idag, haha.
men nu ska jag ta lite kakor, ska lägga upp alla bilder från i fredags också, så stay tuned..!



haha, en bild på cesar, han såg lite drogad ut men han är söt ändå!



Nu blir det att tagga t match!! Haha, vi h...

2011-05-21_10_17 (MMS)

Nu blir det att tagga t match!! Haha, vi hörs när jag är hemma, önska oss lycka t! :*


she will be loved



Hej på er!

lyssna på låten, så j'kla grym låt säger jag bara! har typ drogat sönder den nu, haha, får nt nog av den!
men aja, idag så hade vi musikprov på morgonen, tyckte det gick väldigt bra! hehe, och på idrotten så körde vi golf, körde m fanny och karin, tror att jag vann också, haha.
men slutade iaf typ halv två, så när jag kom hem så var hundarna hemma och sen kom farmor, och då fikade vi haha. men ah, nu ska jag börja fixa mig lite för ska t linda klockan fem! men vi hörs, puss ♥

..

i don´t know what you done to me.. im f'ckung depend on you

rolig dag!

som faaaaan! hehe, efter skolan så drog jag, fia, amanda, linda och cornelia ner på stan. vi gick typ direkt t doncen.
sen så tog vi några ballonger, och när vi kom ut så står det några killar där, de bah hej haha. och så sa de du i blå kofta, jättefin elr nått! haha.
det var fett kul! sen så kommer en tjej fram, hon bah de där killarna vill ha erat nr, men då var jag inne i doncen och skulle hämta en t ballong så fia bah nej.
då blev amanda och jag sura, haha nej men vi försökte leta upp de igen så vi gick runt lite och sen så ser vi de vid bussen fast då åkte de hem.. haha aja, då hade iaf cornelia och linda åkt hem.
men vi gick runt lite och så, vi såg en assssnygg kille! på scenen, hehe. men sen så träffade vi gullungen natali! och jag köpte även en present t linda. och så köpte vi godis också, och då satte vi oss på en bänk och då kommer den dära killen på scenen med hans killkompis och glor på oss asmkt, asso verkligen asmkt!
fia bah de tittar, de tittar, men sen så gick fia och jag t min mammas jobb och det är typ sista gången jag går in där.
en kille som jobbar där är asjobbig, han bah vad brun du är, har du färgat håret? vrf? vrf? jag bah garva och sen så gick fia och jag ut. fett mkt jag skriver.. men det var kul.  han är typ 30 år? elr jag vette f'n. vill ni veta lite av konversationen? klart ni vill, han bah har du färgat håret, jag bah ah. han bah vrf? jag bah jag vet nt asso medans vi var på väg ut, han bah men då vare väl lite dumt att du färgade, jag bah ah och sen så gick vi.
aja, här kommer lite bilder från idag, nt så mkt men ni får nöja er med lite. ;)



hahaa, fia :D



sötisarna linda och amanda



cornelia



haha linda, har ingen aning om vad hon gör där ;)



ah, orkar nt skriva namn ;)





hehe, jag, linda och amanda



jämför lindas hand med mitt ansikte ;o haha, men vi igen iaf :D



me och linda



fiaaaaaaaaaa



bjuder som f'n på denna bild! haha, men vi såg en bebis och ah.. titta bah på fia!



godis!

ah, det var typ alla bilder. om en timme så ska jag t dansen, så ska byta om nu tror jag, aja, vi kanske hörs senare! puss :)



you can see that im hurt but what are you do....?

har precis tittat på greys, tycker det är asbra! det handlar om typ allt möjligt.. tårar, lycka! håller ni med mig, ni som tittar på det? aja.. imorron ska jag kanske följa med linda hem.
Och sen på kvällen är det ju dans, så får se om jag bloggar, fast kan mobilblogga ju. men vi hörs imorron på nått sätt!



puss babe´s! ♥

wiho!

fy f'n vad glad jag blev när jag hittade den här låten! hörde den först i teneriffa på ett barndisco på hotellet, varje kväll i en vecka. så jag fastnade på den och sen idag så laddade jag ner roliga ringtoner på mobilen. och då så kom den här låten upp! asso nt hela, men jag bah shiiiiiiit, så har ofc den som ringsingnal nu!
men när jag hör den här tänker jag tbx t teneriffa, saknar det grymt mkt!
blir så himla glad av att höra den här låten! och kommer ju ihåg lite av dansen från barndiscot också, haha!



lyssna på låten! videon har inge med den att göra :)
minnen.... ♥


onsdag

haha, när jag nt kommer på några rubriker så skriver jag dagen, smart va? haha, nej men idag när jag kom hem från skolan så tryckte jag i mej fem glassar!
emma ♥ glass så är det bah! nej men älskar verkligen glass! aja, sen så har jag varit ute med kaninerna också, och klippt 16 tassar, haha, en liten mattefråga! hur många kaniner är det? Svar: 4. hahaaaaa.. ibland får jag verkligen t det!
nej men nu ska jag äta, sålänge får ni titta på lite bilder från idag, herrå! ♥

 

 




















amandas och min kebabtallrik, vi delade ;)



jag och syster, here we goes brroowwn!





nej fan vad snäll jag är som lägger upp de här bilderna!



kenza :D



haha, usssh! bjuder, jag och cappe iaf



och dessie.............. :D

Sitter i skolan och har tråkig fysik... Ha...

2011-05-18_10_51 (MMS)

Sitter i skolan och har tråkig fysik... Har inge att göra för har glömt skåpnyckeln hemma, hehe men vi hörs när jag är hemma! Puss


Jag har fått en mobil! :D

 

yeeeeah, min drömmobil har äntligen blivit min!
fick den igår, den låg under en kudde i soffan och jag bah amaaaajgaad! haha, fatta hur glad jag är! :D
ikväll så ska jag skaffa ett konto så jag kan ladda ner massa appar och sånt, kul va?

men annars så har det nt hänt så mkt idag, tråkigt som vanligt och blablabla.. jag längtar tills på torsdag, då är det dans! fett kul...! men nu ska jag hjälpa t linda och lovisa med våfflorna, hörs sen! puss ♥

 




pics från stan

 

fanny och jag på doncen, haha bjuder!

 

 

sötis!

 

 

fanny, jag och emma :)

 

haha, linda och lovisa

 

haha fia :D

 

 

orkar nt skriva namn, med herrå! ♥


O U T F I T



visst är jag bra på att lägga in outfiter? haha, ska plugga kemi nu, fast på msn haha :)

Testar mobilblogga

Testar mobilblogga


Stan

Hej på er!

kom nyss hem från stan, var där med fia, fanny, emma, linda och lovisa.
vi åt doncen och gick runt i affärer och sånt, var askul! haha, på doncen så fick lovisa ketcup på sig, asso av fia, och sen så ramlade hon haha, hin gick liksom baklänges och ah det var kul!
och sen när vi skulle åka buss hem så hände det en rolig sak, elr rolig och rolig.. det blev läskigt sen, orkar nt förklara.. bara de som var med som vet, men shiiit!! hehe aja.. köpte iaf en dove m summer glow och två par blommor som man kan ha i håret t dansuppvisnignen, en t mig och en t fanny.

aja, vi hörs senare, ska börja mobilblogga också btw! :D

 

haha, en bild från idag.. jag, lovisa och fia ;)

 


badat i poolen!

hello!

efter matchen så kom linda hit, vi satt vid datan ett tag och sen så lånade vi fannys cyklar och cykla t tempo, hehe. vi blev sugna på godis.
Sen så cykla vi tbx och då kom fanny ner hit och fanny och lovisa badade i poolen, sen så puttade de ner mig mede kläder på, mina matchkläder liksom, haha, och sen så puttade vi ner linda, hihi. och sen så badade vi i bubbelpoolen också, det är 36 grader i den, så det var skööööööönt!
och sen så sprang vi t den stora och sen igen och sådär, haha, här kommer lite bilder från idag, kommer mer sen!




lovisa, fanny, linda och jag

kommer kanske mer bilder snart! ;)



bilder från igår!

 

 

lovisa, emma och jag, bjuder på den! och sen natali längst uppe :D

amanda, linda, fanny och ida

 

 

linda, jag, ,natali, ida, lovisa och emma :D

 

igen

 

natali, lovisa och emma bakom och sen jag ;)

 

orkar nt skriva namn men aja ;)

 

 

lovisa, linda och jag när vi tittade på film ;)

 

 

HAHA linda! :D

 

 

hha, det får räcka men dagen var iaf helt underbar! :)

 

 

 


blää

hejsan bloggen!

Kom nyss hem från matchen, vi förlorade, kommer nt ihåg med hur mkt men aja.. det var väl början som var lite seg men sen blev det bättre.
Linda kommer iaf snart hit.... har ingen aning om vad vi ska göra men vi hittar väl på nått, önskade att hon kunde ta med sej alva! hehe, en skiiiitsöt chiuaha!

 

 

armani ;)

mina framtida hundar! så sötaaaaa

 


fotbollsmatch!



en bild från igår, jag är den andra som står upp.
fett fin bild!

haha, aja, ska på match nu, puss!



ny design

 

snygg va? kommer nog ha den här ett tag tills jag hittat på nått annat.. men visst var den fin? skriv vad ni tycker!


nataliiiiiii

haha, kom nt på nån rubrik, men kom iaf nyss hem från natali!
hoppas hon blev glad av alla presenterna, men vi var ute och "lekte" lite och så åt vi asgod mat! haha, kyckling och ris.
och på slutet så tittade vi på the last song,
fast vi hann nt se mer än halva för sen kom fannys mamma och skjutsade hem oss, så nu är jag hemma =)
Ska se t att få bilder av natali och linda så jag kan lägga upp här på bloggen senare.



jag vill ha denna mobil!
Samsung galaxy ace elr hur det stavas ;)

bilder från igår!

jag i vitt linne, svarta shorts och svart kofta ;)



orkar nt skriva alla, ni får själva lista ut vem jag är ;)







































det var typ alla bilder, haha puss! ♥



Godmorgon

Har precis ätit frukost, jordgubbar hehe. är aldrig sugen på frukost, elr jo bara om det är nått gott..
men aja, idag så kanske mamma och jag ska åka och titta på tapeter t mitt rum, vet ungefär hur jag vill ha det, vill verkligen ta och fixa i mit rum!
men ah.. ikväll så ska jag t nataliiiiii, kommer nog bli kul! haha, men nu ska jag ta och fixa mig lite. vi hörs nog senare!
ska få alla bilder av c snart, asso från igår, så stay tuned! ;)



puss! ♥

i feel your arms around me

tja bloggen!

kom nyss hem från cornelia. Var jättekul! haha, men innan så var jag på stan med linda, fanny, amargi, lovisa, emma och ida.
fast vi åt här i pershagen, kebabtallrik! haha, var första gången typ, men åt bara en fjärdedel utan att överdriva!
hehe, men aja.. sen så tog vi bussen ner t stan och köpte present t cornelia och natali.
och så köpte jag ett linne och ett par örhängen t mig. och nu på kvällen så var vi hos cornelia,
har SKITont i huvudet just nu bara för att vi snurrade så mkt!
haha, jääävlar vad det dunkar, i 180 svär!
haha, och juste! amargi, fanny och jag hade värsta chokladkriget, vi mosade varandras kexchoklader! haha, det var äckligt men rätt gott ;)
haha nej men det var kul! nu ska jag ta bort smink och sånt där och sen slänga mig framför tven, vi hörs imorron!







hehe, ursäkta för att mitt rum ser ut så där men aja...... hehe, men så såg jag iaf ut, och vet ni? att jag har klippt mid idag också :D
glömde bort det, hehe, men nu är det friskt och inte slitet, rätt kort men är iaf nöjd. hoppas ni haft en bra fredag, puss! ;)



sweden

yeah! nt för att jag är så besatt av melodifestivalen men fett bra att svergie kom med ju!

men har nt haft nån lust att blogga på hela dan.. gjorde ändå inge spc, hade iaf dans idag och det är bara för kul!
längtar verkligen till när vi ska visa upp den, maaah kommer bli grymt! hah.

men aja.. imorron ska jag ner på stan efter skolan.
måste köpa present t cornelia och natali, och sen så kanske jag ska klippa mig och sen på kvällen så har cornelia fest, så vi får se om jag hinner uppdatera...



vill ha den här tapeten i mitt rum, vad tycker ni? :D


brun!



Hejsan bloggen!

idag så har jag haft ont i huvudet hela dagen typ.
men det gick över efter ett tag, iaf när jag kom hem så la jag mig och sola ett tag. är verkligen skitbrun!
och för att nt ha fuskat heller, men jag har ju varit i teneriffa för ett tag sen också, men annars har jag riktigt bra pegment!
men sen tog jag ut kaninerna ett tag.
och sen så har jag tränat och stretchat för har satt upp ett shema som jag ska följa ända fram t sommarlovet.
kan visa det på bloggen nån gång? haha.
men ah, annars har det nt hänt så mkt idag, chattar annars med natali på msn just nu, hon fyller år idag! grattis baby!!! :D §§§§§

men hoppas ni haft en bra dag, ska hjälpa t med maten nu, puss! ♥


det jag köpte i lördags!



rätt mörk bild, men två linnen, ed hardy parfym, ett par trosor och toning.



fotbollsskor



och benskydd :)

måste ha!



body lotion med brun utan sol ;)



och sololja!

ska köpa det på fredag tror jag, fast är redan brun men vill bli ännu brunare, neger ju! :D


idrottsdag

heeeeejsan, har nt bloggat på typ hela dan för har varit ute.
asso om my god var varmt det är!!
men aja, idag så hade vi ju idrottsdag, var askul! först skulle man springa kusens backe, sen var det höjdhopp, 60 m, längdhopp, 800 m och kula, vilket minne man har!
heh, men det var iaf kul och varmt!
och sen så hade vi lite vattenkrig, haha. men ah, och sen när jag kom hem så gick jag t stranden, fia, linda, amargi, fanny var där, asso det är typ de bbästa tjejerna ever :*
och så var det några t där! men det var askallt i vattnet, haha!
men sen så stack fanny, lovisa och jag hit och sola i över en timme på vår studsmatta, och sen så gjorde vi en massa träningövningar, rumpövningar mm. och så var vi m kaninerna ett tag och nu sitter jag här.
fanny gick hem nyss. men ah, det var väl min dag. haha, puss ♥



haha, lovisa, fanny och jag ;)





hehe ,tre bilder... men de är från fias blogg: sofialiq.blogg.se


sommarrrr

Hejsan bloggen!

har bloggat asdåligt i helgen i know.. men blogg.se funkade typ inte?
aja, hade shorts på mig idag i skolan, var skitvarmt!
och så hade vi typ nästan alla lektioner ute, vi körde vi fotboll och brännboll också. och när jag kom hem så la jag mig och sola direkt, somnade till och med!
är så himla skönt, men nu ska jag iväg och handla med mamma, bloggar sen! Puss, ska ladda upp bilder från i lördags då! ♥



saknar figo! han var här under helgen ;)

grönhårig

...

back on track!

Hej på er!

förlåt att jag nt bloggat under helgen, men har nt haft tid elr lust.
i fredags så hade vi ingen idrott, så vi gick en tipspromenad ist, jag tog med mig cindy och fia tog med sig max, det var kul! vi var typ ute i två timmar?
aja, igår så var jag i skärholmen och shoppa lite, visar bilder på allt senare! och sen så kom emma och hon sovde över, vi hoppa studsmatta och tog bussen t willys och köpte godis och sånt, och pommes för vi blev hungriga.
och på kvällen så kom kusinerna, vi hoppa också och sen när vi ätit titta vi på film, fast jag gick och la mig innan, emma också, var skitrött! heh ;)

kommer bilder från igår, och på det jag köpte sen! ska fortsätta på min so uppsats nu.. skjut mig?


i adore you

Hejsan bloggen!

igår så sov jag ju hos emma, var askul! dah, hur kan det nt bli det när man är med henne? haha, iaf..
vi la oss typ vid tolv, och sen så somna vi vid 1 halv två, för vi låg ju och snacka aslänge! men ah.. i skolan hände det nt så mkt.
är sjukt irreterad på flera personer just nu, asso ska det vara så svårt att vara snäll?
aja, figo är iaf här och gör mig på bättre humör, hha :D
men nu ska jag sätta på mig danskläder och sen så bär det av t daansen! men uppdaterar mer ikväll tror jag, puss & kram ;)



jag i rosa, hehe









bjuder på alla, haha, och jag ser blekare ut för jag sitter närmast ljuset, heh ;)



-



Greys!

amaaaajgad! nån som såg på greys anatomy? det gjorde iaf vi, och fy f'n vad vi böla! usch, nej hela timmen satt vi och bah skrek haha.
nej men det var verkligen assorligt! shit, hoppas callie och bebisen överlever!

aja, nu ska vi gå upp och fixa oss, är astrött, men nu ska vi plocka undan allt, vi har typ ätit halva chipspåsen och typ inge godis, haha ;)



åhhhhhhh, jag vill bli brunett igen =(

hos muppen!

hello bloggis :D

är hos emma just nu, muppen jaoooo ;) nej men vi har pluggat asmkt, har börjat på min sp uppsats, duktig chey!
vi har också handlat godis på willys, haha det är ju lillördag idag?
nu håller iaf emma på och steker hamburgare fast måste typ ta över nu för emma ska titta på glee, har typ tittat på det ett tag men tröttnade typ direkt.. haha.

men aja, vi hörs under kvällen i think, ska försöka att uppdatera lite, men puss!











ny hedar

INNAN



NU



vad tycker ni? ska nog ha den här ett tag nu.. nt så spc avancerad men aja, den får duga ;)

i close my eyes and i can see a better day



hejsan bloggen!

idag var väl skolan kul, nt så jobbig. när jag kom hem från skolan för ett tag sen så baka jag kokosbollar.
var längesen! och så var jag sugen på det, haha, men nu sitter jag och lyssnar på justin, som vanligt dårå.. haha, och så har jag lyssnat på miley och han också.
Men snart ska jag sätta igång och packa för ska t emma sen och sova där tills imorron, fett kul jue!
vi ska göra hamburgare, haha, jag älskar det :D

bloggar mer snart! puss ♥



i can´t swim on my own



hejsan bloggen, kom nyss hem från fotbollsträningen, elr för ett tag sen, åt precis sushi. är asgott!!
hehe, men aja.. i skolan så har det varit en kul dag.
har egentligen fem lektioner idag men hade bara tre, ingen fysik elr svenska. hur skönt? haha.. aja, om en halvtimme typ så börjar desperate, fast måste titta på el clasico också.. fan, aja, får sappa! ;)

uppdaterar senare elr imorron, hare bra! ♥


i skolan



haha, marco i skolan.
nu sitter jag & fia i skolan och jobbar med SO, tråkigt! men måste fortsätta nu, hejdå ♥

valborg i bilder!

var ju m linda, fanny, emma, fia och lovisa i brunnsäng.
Var väl kul, fast fanns nt så mkt att göra, och så var det skitkallt! men annars var det kul! :D





jag, emma och william





lovisa, linda och jag



jag och emma :D



emma och fanny!



emma



brasan



haha, fia, lovisa och linda, titta fingrarna :D



fia och linda






sims!

Hej på er!

idag så hade vi bara en lektion, på morgonen, för våran matte blev inställd.
chilligaste dagen? svar: JA!
men aja, nu sitter jag här vid stora datan för har precis spelat sims, hehe och så sitter lovisa och emma brevid.
men ah..

och juste! igår så kom fia och linda hit på eftermiddagen, och vi gick t tempo och köpte godis sen så spela vi sims och så och sen gick de hem.



Håltimme!

hejsan bloggen.

Nu sitter jag hos fanny + karin också. vi har håltimme t tjugo över tre, för våran lärare som har engelska och svenska m oss är sjuk, och det är två lektionerna vi har nu + lunch.
Och så har vi engen elvens val för vår mattelärare är också sjuk, hur bra?! så vi slutar tio över två, för vi ska bara tbx och ha matte.
men aja, nu ska jag gå och titta om fanny har nått att äta, uppdaterar mer sen!



karin och jag ;)

Puss!

bilder från fredags!

ni vet när jag var på stan på lunchen m fia, fanny och ida.



på väg t skolan, jag i tofs och svarta kläder ;)



bjuder på den, men ida och jag



fia, jag och ida



fia



doncen ♥

match 3 - 2

hej på er!

förlåt att jag nt bloggade igår, men det var ju valborg, och på dagen så var jag ute m kaninerna och sånt.
men iaf, kom nyss hem från våran första seriematch.
är sjukt j'vla arg :@ de vann, men vi skulle vunnit! ni skulle bara sett.. haha, våra tränare bah: ni har gjort mer målchanser än förra säsongen 2010.
haha, men förstå?! vi borde ha vunnit, åååhhhh, aja, vi vinner nästa, haha. men uppdaterar mer snart har en massa bilder som jag måste lägga upp!



lesdsen chey.. nej men mobba nt min hand ;)

RSS 2.0