skärholmen

tja babes!

kom hem från skärholmen för ett tag sen, vi handlade på vägen hem också. men i skärholmen så åt jag tacobar, och sen gick vi runt lite.
köpte ett par asfina ballerina och ett linne och underkläder som jag fick av mamma ;)



ballerina från bianco, kostade 180 kr. fina va?



underkläder, allt från lindex



och ett linne från bikbok.

.

mamma och jag skulle hämta en hylla men den var redan t salu.. f'n! har sån f'cking otur m mitt rum.. aja, vi ska t skärholmen ist wiiih



sara montzami, dör för hennes hår!!!! och hennes utseende, och hennes garderob, och hennes mamma (:$) och hennes hus!!!

färgat ögonbrynen!




Har färgat ögonbrynen och fransarna idag, visst blev det bra? Innan hade jag ju blont på båda?
Men nu är Fanny här. Vi har badat idag och vi har precis ätit amerikans pizza. Var jätte gott fast man blir mätt sanbbt eftersom de är så tjocka.
Men nu ska vi äta lite godis, hiih. Det är man aldrig för mätt för ;)

godmorgon

vaknade halv tio idag, tidigt va? men låg och gosa med cindy ett tag.
men idag vet jag nt vad jag ska göra, det är ju nt så soligt ute.. har typ nt varit det en enda dag i juli känns det som? men nått hittar jag på!

lägger upp en aaasbra låt också! eric spelade den efter alllsång, grymt braaa!



och eric är ju nt bara liiiiite snygg


rosa?

är jag efterbliven elr är de här chipsen nya? jag såg de när jag och mamma handlade och jag var bara tvungen att köpa de! hehe, jag tyckte iaf att de var rätt goda, det fanns lila också ;)



shopping från båten



parfym



paul frank tröja



svart tshirt från monki


kryssning

har ju varit på kryssning m min familj och fannys, var sjukt kul!
när vi kom fram t båten så åt vi lite innan man fick gå på. och så blev vi fotograferade, fast vi köpte aldrig fotona.. :( men sen satt vi på däck ett tag. fanny, lovisa och jag gick ovh badade, men det var astråkigt för det var sånna här små jacutsi pooler som var typ fulla.
men sen gick vi runt och spelade i spelautomater, vi slösade säkert över 500 kr tillsammans, haha. sen så handalde vi lite på tax free. och så åt vi buffe, älskade den! heh.
och sen så var vi på en nattklubb, där var det en show kl 12, den var asbra! och sen så gick vi t ett disco, men det var fett öde för ingen dansade typ. alla bara satt där.
nästa dag så var vi i helsingfors hela dan, det ösregna och åskade! så vi stod för det mesta under ett tält.. hah, men vi gick runt lite och vi åt i salahallen och sen så gick vi hem igen.
sen så gick vi t båten igen då spelade vi playstation i ett rum, det var bara en massa killar! hah, sen när vi går river jag ner lite kontroller, och fanny och lovsa bara drar. haha. lite pinsamt...
och sen så åt vi på en annan buffe t middag, elr om det var buffe? för barnen var det det iaf.. sen så var vi på nattklubben igen och då var det en t show. den var grymt bra!! idag så åt vi frukost, sen så packade vi och sen gick vi t tunnelbanan och hem.
nu ska jag packa upp och sådär, tråkigt.. men här kommer bilder!



uppe på däck





shoppinggata!



cafe i helsingfors





hahahah iswap faces :D













jag, lovisa och fanny



ute på däck



jag



fanny och jag



lysrör :D



showen, de gjorde massa scener från olika filmer!



min drink



på väg hem



jag och cindy när vi hämtade henne





hejdå





dåliga bilder men så ser man ut, hejdå! titta på allsång ikväll och säg t om ni ser mej..? haha :D

allsång imorron!

imorron så ska jag t skansen. ska titta på allsång! har aldrig gjort det förrut så kommer bli fett kul! ska dit m linda, fia, fanny och lovisa.
vi kommer åka nio imorron så kommer nt kunna blogga under hela dan.
fett långtråkigt att stå där hela dan, men de har genrep klockan fem tror jag. men ska sova nu för måste upp minst åtta imorron.

godnaaatt



m&m

hejsan!

kom hem från mormor och morfar nyss, vi körde piltävling, och det var askul. kommer nt ihåg vilka som vann, men aja..
vi grillade där och så blev det blåbärpaj t efterätt, asgod!! sen så satt jag och lovisa vid datan, sociala vi e.. och då åt vi chips och godis. och sen efter ett tag så åkte vi hem.

på dagen så åkte jag, mamma och syster t färghandeln, min tapet finns bara kvar i två rullar, och jag behöver tre, men om jag och lovisa byter rum så räcker det med två rullar så har jag ett STORT problem!
för lovisas rum är fett litet, men får tänka ett tag t.. för tapeten jag vill ha är asfin! men ah, sen så åkte vi t queenburger, mitt emot coop och skopunkten och de.
jag tog en sallad då, duktig jag e va? haha. men sen så åkte vi t ica, där köpte jag ögonbrynsfärgning och godis för 93 kr. bra!
och ah, sen hem och sen så åkte vi ju t mormor och morfar.

nu har jag tagit bort sminket och sådär och satt på mej pjymas, sover i lovisas rum nu när mitt rum renoveras.. men här kommer bild på det jag köpte.



nt så mkt men en bodylotion, vitt nagellack och färgning t ögonfransarna och bryn.

this world belong to me

gick upp 20 över elva idag, blev väckt av cindy som vanligt.. har iaf suttit framför datan tills nu. hehe. men lite senare så tänkte mamma och jag åka till tapetaffären.
sa ju att jag köpte en tapet förrut, men den fanns tydligen inte längre.. så det blir att leta efter en ny.
och i eftermiddag ska vi t mormor och morfar och grilla. men jag kanske bloggar där.




ser bara lite god ut...

middag.

ska äta middag nu, grillat weeeeey!
om ni ville veta så har jag nt gjort nånting idag typ, har solat lite och badat. sen så har jag tränat och så har jag och mamma satt upp nånting på väggen som man har innan tapeten, längtar tills själva tapeten kommer upp!
men ah, ska äta nu som jag sa, vi hörs senare elr imorron, puss



jag och halva cindy för några månader sen



så j'kla bra!



i´m into you - jennifer lopez ft. lil wayne


godmorgon

gick upp för en halvtimme sen typ, har aldrig gått upp såhär tidigt på sommarlovet förutom i norge typ, haha. men idag har jag inga planer än så länge.
jag vill ner på stan och köpa ögonbrynsfärgning, men får se, aja..

uppdaterar under dagen, puss!




namnsdag



thank you mami!

har faktiskt namnsdag idag, haha ;)

fashion!



åhh, blake är så sjukt snygg! liksom titta bara. tyckte klänningen hon har på sig var skitsnygg


im looking to your eyes its over

rätt dålig bloggning idag, i know men har nt gjort nånting alls idag.
på morgonen duschade jag, rakade benen, inpackning, body lotion, ansiktmask, och så fixade jag naglarna.
så känner mig riktigt fräsh!
sånt behövs också, annars så har jag städat rummet och sådär. ska äta jordgubbar nu, puss!




thebeach

hejsan!

blev ingen stockholm idag så det får bli en annan dag.. men iaf, idag vaknade vi typ kvart i ett, så t brunch blev det våfflor som mamma gjorde t oss.
sen så satt vi vid datan ett tag, och sen så bytte vi om t bikini, vi gick förbi fanny för hon skulle m, så vi gick t stranden. det var skitkallt, men alla badade iaf, haha. jag satt på lindas axlar och lovisa på fannys sen körde vi såhära brottning.
tror att jag fick ner lovisa? haha, men sen så låg vi där blablabla sen gick vi t fanny, vi badade i hennes pool, och så fikade vi. och sen ner hit, då körde vi badminton ett tag och så badade vi i poolen lite, det är skitkallt där i, men det kommer bli varmt igen.
och så solade vi på slutet. nu har alla kommit hem, men ah.. så har min dag sett ut, ni får lite bilder nu, orkar nt lägga upp från igår.



linda



fanny



me



lovisa och linda



det var rätt mkt folk



fiiiika



faany



och lovisa



bloggreaders

åhh, blir alltid lika glad när jag läser er söta kommentarer! ni ska veta att varenda en betyder (bortsett från hatkommentarer)
jag älskar er alla iaf grymt mkt! tack för att ni läser min blogg, pusss på er!



linda is in the house!!

hellu sötiiiisar §§

har nt haft tid t att blogga idag, elr jag har nt orkat heller.. men vid två typ så kom linda hit. vi har cyklat t tempo och hyrt film och köptb godis, dricka och chips, och dip!
bara lite tjocka! men vi hyrde iaf due date, skitbra film! den är asrolig, haha. sen så gick vi ut tror jag, vi körde badminton och hoppa studsmatta.
sen så åt vi mat, och vi tatuerade oss också, asso gnuggisar. och sen så gick vi en promenad sen kom fia, vi satt på studsmattan och prata. grymma tjejer de asso, men ah, sen så gick vi in typ halv elva och då tittade vi på the killing.
och till det en massa chips, så ah.. så har min dag sett ut. nu ska vi bädda för linda ska sova över. vi ska sova i källaren, men ni får bilder och sånt imorron, okej? :D

imorron kanske jag ska t stockholm så vi får se om jag bloggar nåt på dan, men annars gör jag ett på kvällen elr kanske mobilblogg, men vi hörs iaf imorron! Puss



gammal

varmt!

herre min gud var varmt det är ute! det är nt så soligt men det är liksom kvavt, usch.. jag som ville sola.. buhu :(
aja, gick upp vid tolv kanske för jag tittade på ett avsnitt av jersey shore innan jag gick upp. tack t den som skapade den serien! sjukt bra ju!
och t brunch så gjorde jag och syster pannkakor, jag råkade bränna en och ta sönder två annars var jag ganska duktig.. jag är ju ingen mästerkock direkt.
men det fick iaf bli min frukost och lunch, är skitmätt nu. men nu ska jag titta på jeresey sen ska jag träna lite! vi hörs senare, pusss



just nu. inge smink på bilden.

senaste shoppingen

har ju nt hunnit visa er allt jag köpt nu på sommarlovet, nt för att det är så mkt men iaf..



+ en lampa (tar kort på den när jag satt upp den) och två svarta hyllor, annars var det allt. ska fixa mig nu och sen somna till jersey shore.
nån mer än jag som har datan i sängen och tittar på nån serie innan man ska sova? haha, men godnatt! vi hörs imorron ♥



painting

hej bloggis :D
har målat poolen m olja nyss, hade ändå inge att göra och + att jag tjänar pengar på det. asso jag målade runt, på träet.
men annars så ska jag och mamma åka iväg snart och köpa tapet som jag redan sagt en gång idag. haha, och sen så vet jag nt riktigt vad jag ska hitta på, hmm.. men vi hörs under dagen iaf!



ser rätt nice ut asso..


bilder från norge!

tidinställt inlägg men här kommer bilder från norge!



när vi åt inne i shoppingcentret



baada



när vi satt på taket



utsikt



per :D



när vi spela tecknet



när vi åkte båt, fast vi satt i en annan, en mkt större hihi



mamma, jag (bjuder!!!) och lovisa



oslo, det där är operahuset elr nått



vi spelade plump



det var alla bilder, nt så mkt men men.. hade iaf riktigt kul där!



köpa tapet

har precis ätit frukost och ska börja fixa mej nu, idag är det ju rätt soligt så ska nog ha shorts.. men jag och mamma ska iaf åka och köpa tapet.
sen så får vi se om vi köper nått  mer, måste städa mitt rum idag också för det är rena kriget här inne, bläää. men vi hörs när jag kommit hem, ha en bra dag! kram



ungefär såhär kommer min tapet se ut ;)

norway

hej bloggen!

kom hem för några timmar sen från norge. vi bodde hos några kompisar t mamma, de hade en lägenhet under deras hus som vi bodde i, nice!
första dagen så kom vi fram på dan nån gång, då gick vi t ett köpcentrum, de bor typ brevid ett, och där mötte vi kusinerna och några andra norskar, asso som de bodde hos. vi åt och gick runt blablabla.
sen på kvällen så åt vi hos kusinerna och sen satt vi och splea kort och var uppe på taket, och så gick vi t några andra + ida.
vi spelade kort, det var två killar, det var nt så kul, fattar inge när de pratar, heh.
andra dagen så var vi ute m deras båt och de andra på en annan, det var assoligt så låg och solade sen stannade vi och badade, fast jag var den enda som nt badade typ, det vart kallt då.
men sen så åkte vi hem igen och på kvällen kom alla t oss, och då körde vi kubb, och det var en kille som fick damp, det var askul!
asso i vår ålder, när vi barn körde. och sen körde vi norge mot svergie och då var per full, han hoppade runt och typ sjöng, okej jag orkar nt förklara det var kul iaf.
sen så gick jag, lovisa, eve, rasmus och ida och spelade playstation, det var kul!

tredje dagen så var vi på tivoli, det var skitkul! fast förutom att det regnade, det såg ut som alla hade badat, fy f'n...
men eve, rasse, lollo och jag åkte en skitäcklig karusell, orkar nt förklara hur den va, men man var uppe i himlen och snurrade runt, men det var inga köer heller så det var bara att åka och åka!
när de vuxna hade gått in t ett ställe och skulle fika så sprang vi t en anann vattenkarusell, asso man blir skitblöt!
och då var det typ bara vi där så vi satt kvar och åkte den sex gånger, hahaha, och sen på kvällen spelade vi playstation.
och idag åkte vi typ tolv, och nu är jag hemma :D skönt!

aja, här kommer en bild från första dagen. orkar nt lägga upp fler nu så gör det imorgon ist! men hare bra, puss ♥



jag och lovisa innan vi hoppade i, de hade egen brygga!



I ♥ jersey shore

har tittat på två avsnitt av jersey shore nyss, så sjukt bra!
alltså på datan, är på säsong två avsnitt nio, haha, men tror att jag ska titta på ett t innan jag ska sova, ligger redan i sängen, hehe.

annars så har jag tränat idag, alltså konditionen och rört på mig, har gjort fyra stationer på tomten som jag kan göra  när jag har tråkigt, hahah, det lät ju lite random men aja.
vi hörs imorron, då ska jag åka t norge också förresten! kommer bli jättekul! bara det att jag nt kan uppdatera bloggen då, men kommer hem på tisdag, men aja, godnatt readers


badminton!

hejsan!

har varit i skärholmen idag m pappa och syster, pappa gick och köpte badmintonnät och rack och lovisa och jag gick runt lite.
hittade iaf ingeting, INGETING! åhh, jag som verkligen ville shoppa! men men, det är nt alla gånger man hittar nått, men n u har jag iaf spelat badminton. så sjukt kul! :D



fotlänk



fick den av lovisa :D

men nu ska jag fixa mig lite, har varit rätt solit idag men nu blev det molnigt igen, suck.. men ska snart åka t ikea, see u later alligater ;)


godmorgon

gick upp för ett tag sen, sitter vid tven m datan nu.
iaf, när mamma har slutat jobba så ska vi kolla på en säng t mitt rum, vi tog upp min säng t sollerön för farmor skulle få den.
men ni får se hur den ser ut när den står i mitt rum, hihi. aja, vi hörs senare :)




bilder





























hah, bjuder på alla, men nu har lovisa kommit hem, ska se om hon köpt nått t mig, kram!


home!

är hemma från sollerön nu, bloggade nt nått innan jag drog, drog i söndags men men, var ju iaf där m fanny och det var sjukt kul!
vi åkte tåg upp och vi bodde i en egen stuga och sen farmor mitt emot. vi sov ensamma också, och en natt så snarkade fanny och då ryckte jag lite i hennes kudde och då röck hon t, haha, så då kunde jag nt sluta garva.
men ah, vi har badat några gånger, solat den dagen då det var sol och hyrt film varje dag, alltså 6 filmer. farmor köpte ett klubbkort, haha, och så var vi inne i mora och sen på lördagen då släkträffen var så var vi med ella och enja typ hela dagen.
söta men riktigt jobbiga ibland, heh. men sen så hade vi badmintonturnering och jag fick möta fanny, hon vann! :( haha, nej men ah... orkar nt skriva mer, på hemvägen stannade vi på godisgallerian i enköping, kärlek de asso!

men nu har jag iaf duschat, kommer spy när som helst för har proppat i mig godis.
men vi hörs imorron, puss och kraaaaaaaaaaaaaaaaam! ♥



en bild från sollerön, ni får mer senare elr i morron!

jag vet nt vrf jag mobilbloggar, jag sitte...

jag vet nt vrf jag mobilbloggar, jag sitter liksom vid datan haha. Men jag tittar på jersey shore, säsong två eftersom jag nt sett den, är på sjunde avsnittet nu heh :D men vi hörs! Puss


bilder från idag



skulle göra en skylt t mammas jobb, haha, vad tycker ni?



det stod två brannbilar utanför, det hade typ brunnit i en lägenhet ;)



vid maren



swingfly står där mitt i folket, men vi orkade nt gå närmre, haha, men de var grymt bra!

nt så  mkt men aja .


@ skandiamäklarna

tja babes!

sitter på mammas jobb nu, har typ sommarjobbat lite. haha, men på lunchen så åt vi doncen. fast var nt hungrig så bev mätt efter en pom fritt typ, elr okej kanske lite t..
men vi satte oss på en stenmur där vid maren eftersom swingfly skulle komma! det var rätt mkt folk där och sen var det såhära mattor som man kunde hoppa på, coolt! hah
och så kunde man åka gratis trampbåt, fast det gjorde vi nt men sen så gick vi t konsum och då fick jag en tidning och sen så gick vi nånstans för mamma skulle göra nått och sen tbx hit.
så ah, så har väl min dag sett ut. glömde penarna hemma också, smart där emma! så har nt köpt nått, men vi hörs när jag kommit hem, puss!



vill ha den här hårfärgen!

RSS 2.0