spargris

mamma köpte den t mig idag, thank u :D






träning

om en timme typ så ska jag dra på träning.
men idag så gick jag upp vid elva, rätt tidigt ändå.. sen så satte jag mig vid tven ett tag och sen gick jag ut och sola.
såklart m musik, det är det som får mig att stanna där ute i solstolen, för det är sjukt tråkigt att sola, haha! men vill man va brun så vill man.. ;)
och så har jag såklart badat, fanny kom förbi en stund också, så vi badade ett tag. men nu ska jag sätta på mig fotbollskläder.. sista träningen sen är det uppehåll, skönt!

men ni får ha det så bra, ses!



sololja! rekommenderar verkligen den där, har nt bränt mig nån gång och sen så ger det verkligen resultat!

finns att köpa på åhlens, hm och de affärerna.. :)


29 juni

idag så har jag solat hela dagen, riktigt tråkigt men man vill liksom ändå vara brun.. haha, men typ dog i solen sen, svettades som en gris så tog en dopp.
kan nt fatta hur man klarar sig utan pool på sommrarna? elr iof.. man kan ju duscha, men det är verkligen skitskönt m pool!
aja, vid fyra typ så kom iaf eve, vi badade och gjorde massa lekar, hahaha. det var kul! sen när klockan var typ åtta, kvart över så blev vi sugna på godis.
men då kom helen, henrik och fanny så fanny fick följa m t tempo, haha. vi cyklade på våra fina och bra cyklar.. erl? de suger, men men vi kom fram och hem så det var ju bra.
men sen så satt vi bara ute och prata typ, ah.. men nu har alla gått hem och jag var nyss på promenad m cindy och mamma, vi hörs imorron!

xoxo emma (hahah, kommer ihåg förrut när man alltid skrev så, hah!)



saknar mitt blonda hår..

tyck att jag är galen men jag saknar mitt blonda hår.. ;)







åhh.. :(

fotbollsträning

hello! kom hem från fotbollsträningen för ett tag sen, ska duscha alldeles strax, men innan så var jag med fanny, lovisa och emma.
vi badade rätt länge och sen så blev vi hungriga, haha, så vi tog bussen t stan, så himla jobbigt att de gjort om alla bussar typ, tog en halvtimme om nt mer att komma t stan! och så var det så varmt också..
men ah, vi åt iaf på doncen, och det var fett kul. för en tjej kom fram och satte sig brevid mig, jag bah whuuut? hon bah vrf glor du på min vän? asso t fanny.
och sen så höll hon på sådär, ahhaha! och sen när vi gick ut så sa hon att emma hade en fin tröja och fråga vart den kom ifrån, wierd.. men men, sen så åkte vi hem igen och då blev det fotbollsträning.

fuck blogg.se, går nt att ladda upp bilder?! gör snart en blogg på myshowroom.se


ma day

tja bloggen!

idag gick jag upp typ tolv, sen så låg jag och solade lite mer än en timme, och hade såklart sololja på mig! man vill ju va brun liksom..
men ah, sen så kom fanny, fia och elin, de dära inkräktarna.. haha, skoja bara! de är så välkomna så, men vi badade i några timmar och sen blev vi hungriga så då fixade vi oss lite och gick t rosa huset och åt pom fritt.
ah, det var väl min dag, har badat m lovisa också, och nu på kvällen har jag tittat på johan falk och ätit popcorn, haha. men vi hörs imorron!




tack gode gud

lovisa tappade min mobil i poolen och den hann liksom hamna på botten innan hon hoppa i och fick upp den... så ah, jag trodde det var kört.
men mamma fixade det, tack! älskar min mobil, den är en del av mig, jag insåg liksom hur mkt den betyder för mig när jag trodde den var död, hhaa :(



presenterna







det är en sovtröja, haha



sololja



fick alla presenterna i den där, haha cool va?











en groda t mina foppa, haha

+ nån rolig madrass t poolen, och 2200 kr. tack så mkt för allt igen :)



hemma

nu är man hemma från sollerön, har varit askul! hahahaha, måste berätta några saker som hände, men orkar nt skriva om varje dag så ni får bilder i nästa inlägg istället.

men en kväll så gick eve, jag, rasmus, lovisa och smilla ner t stranden och satte oss på en bänk. vi hade med oss spel, chips och dricka och sånt.
ah, då var klockan typ elva? vi satt där ett tag, men när smilla hade gått hem (hon är tio år) då kom det typ sex killar? de var typ femton år, de spelade typ fulla.
men de kom fram, och en kille bah, har ni nån dricka och låtsades typ vingla, hahahaha. rasmus bah, nej den e slut seru. jag var f'n asrädd, vi bah plocka undan, skynda! haha, sen så följde de efter oss hela vägen hem.
vi mötte ett t gäng killar, och han som gick m oss (hans kompisar gick lite bakom) han bah, nu blire slagsmål är ni med elr nått, då vart jag asrädd, hahaha jag bah shit. men det blev det nt som tur var, aja, sen när vi kom hem då följde ena killen med in, jeppe bah tog han i armen och tog ut han.
asso ni kan nt fatta hur kul det var! hahahahahahah.

okej, har skrivit rätt mkt nu. längtar tills på söndag, då ska fanny och jag upp! men ni får bilder i nästa inlägg, och så ska ni få bilder på mina presenter :D

går nt att ladda upp bilder? -.-'



midsommar!

hej på er!

nu sitter jag här inne i soffan m mina kusiner, vi har precis ätit typ.
sen började det spöregna så vi gick in.. jag säger bara svensk sommar, haha. men men, vi ska snart gå ner t midsommarstången. det är typ skitmkt folk där nere.
aja, jag kanske bloggar mer ikväll, elr imorron, vi får se hur det blir. och så ska jag såklart visa alla presenter jag fick igår.

men ha det bra och glad midsommar alla! :D


till sollerön..!

kommer hem på söndag, ska fira midsommar på sollerön och min födelsedag där, eftersom jag fyller år i morron, gaaaaaaah!



här får ni två bilder från igår när vi var på stan!



jag, lovisa, emma, natali, fanny och linda  :)



igen, fast nt fanny ;)

hejdå bloggen, ha en bra midsommar nu, puss! ♥


brunett!





haha, yeaaah. tack linda och emma som hjälpte mig!
var på stan igår med fanny, lovisa, emma, linda och natali. köpte toning då och sen efter ett tag så åkte vi t pershagen och då tonade vi mitt hår, det blev typ brunt/rött men aja..
haha, jag är nt van vid det än så vet nt om jag gillar det. hehe. men jag vänjer mig säkert!


äntligen!



yeeeey, mina två sötnosar har kommit hem från turkiet! :D hoppas att de haft det bra där, okej.. det vet jag att de haft men ändå. har saknat de! ♥

vet ni?!

..... att jag fyller år om TRE dagar! haha, shiiiiit. tyvärr så händer inge roligt på min födelsedag för vi åker t sollerön dagen innan.
nej men det är kul där! alla fyra kusinerna kommer upp på kvällen så det kommer att bli skoj. ska även fira midsommar där, nice! men annars så har jag bara varit hemma idag.
har laddat ner låtar t mobilen, nt för att skryta med laddade ner exakt 12 låtar, stolt över mitt tålamod f'n, haha!

nej men om lite mera än en halvtimme så är det johan falk, har sett alla iof men älskar de filmerna så de kan jag titta på flera gånger t!



närbild.

i can feel your heart when we are apart

har varit hos kusinerna nu på kvällen, var kul som alltid! vi åt mat och sen så åt vi tårta och sånt, det var verkligen gott!
sen så fick jag pengar av mormor och morfar, fyller ju år snart! blev iaf 700 kr rikare, wihoo :D tack igen mormor och morfar! men ah, sen så gick vi hem vid typ nio?
har kollat på kärlek på menyn nu på kvällen, fast det var den som vi såg hos emma, men men...

hos linda så gjorde vi typ inge spc, vi tittade på tv och typ brottades om en plats i soffan! HAHA, nej vad tråkigt det lät men det var kul! jag ägde ju ut linda kan man säga ;)
och så fick jag träffa söta lilla alva! (skrev fel namn i förra inlägget) åhhh, den hunden är så damn söt! och bossen haha, vi var ute m han och då fick han värsta rycket och sen bajja han och sen så gick han hem, skön hund!



alva :D så söööööööööööt!


be whit linda!

nu ska jag fixa mig lite och sen så ska jag dra t linda, hon är hundvakt åt alma! en skiiiitsöt chichua (stavning?)
men vi får se vad vi hittar på. ikväll så ska jag t kusinerna för eve har fyllt år. så då ska vi fira de och så kommer mormor och morfar också, tror de ska fira oss också? vet nt, hehe.
annars så har jag nt gjort nånting nu på morgonen, gick upp typ tio? och så regnar det ute också.. depp.

men igår så hände inget spc... hade fotbad och gjorde manikyr och pedikyr och sen badade jag och tränade.. ah, typ det. haha. hörs när jag kommit hem elr hos linda! puss



summer ♥


home

kom hem för några timmar sen, är skitrött! är ju förkyld också, det har liksom nt blivit bättre heller. haha, men aja.
har iaf sovit framför tven tills nu, ska packa upp min väska snart och så ska jag mata kaninerna. men får se om jag uppdaterar mer ikväll, hare bra så länge!

här kommer lite bilder från de senaste dagarna



såhär såg jag ut på skolavslutningen + jeansjacka.



lite bättre bild på klänningen



skolavslutningen!



bränt mig på locktången, bra där emma!

oj, det var nt mkt bilder från min mobil! ska se t att få lite så lägger jag upp här senare, ska äta nu! puss


titta på film



vi har varit på willys och köpt godis, jordgubbar och smultron cider :D
haha, vi håller på och laddar ner taken nu, fast det kommer typ ta en timme tills den laddat ner så vi tittar på en annan så länge.

sommarlov!

har nt haft så bra uppdatering den här veckan, men det kommer bli så nu när jag har soooommarlov! :D
aja, ska berätta om igår.
först på morgonen så hade vi ju skolavslutning. det var tråkigt, vi stod på sämsta platserna, högtalarna räckte nt ens dit, men aja.. sen så samlades vi i klassrummet igen och då fick vi glass och nått papper och sen fick vi gå.
då gick jag hem och bytte om och sen kom ida och amargi och sen tog vi bussen t willys och köpte chips och läsk.
och sen så gick vi t emma och linda som var hemma hos emma.
vi tittade på film, kommer nt ihåg vad den hette men den var iaf bra! sen så åkte amargi och linda hem. så då fixade ida, emma, lovisa och jag oss lite och sen så stack vi t stan, vi hade klackar på oss, det var kul! lovisa kan nt ens gå i klackskor.
men på bussen träffade vi ludde, så han gick med oss ett tag, han är rolig han. men vi åkte typ hem sen direkt för idas pappa skulle komma och hämta henne. sen när hon åkte hem då åt vi makaroner m smör och örtsalt, hah.
sen så fick vi skjuts t södertälje ip där killarna tränade. vi tänkte vänta med det vart för kallt så vi gick hem igen, och det var skitläskigt att gå på bron! man vågade knappt titta ner, heh.
men sen när iv kom hem så var vi i lekparken, sen kom marco och viktor. vi gjorde typ inge spc, vi körde burken en omgång annars pratade vi bara, sen när de cyklade hem så fixade vi oss och la oss i sängen, fast då blev vi hungriga så vi gick ner och hämtade chips, ostbågar och bullar. och sen så somnade vi typ vid halv ett?

gud vad mkt jag skrivit! haha, vi sitter och tittar på tv nu iaf, men vi hörs senare!

ni får bilder när jag kommer hem för emma har inga roliga, haha ;)

tisdag och onsdag.

japp, nu ska jag berätta om de dagarna eftersom jag nt haft tid.

tisdag: då så hade vi ju mentorsdag, vi åkte upp t stockholm och först fick vi gå i en timme och en halv och äta och så. vi köpte jordgubbar och godis, haha.
och sen så gick vi t museumet, medelhavsmuseet tror jag det hette, det var SKITtråkigt! slösade bort 40 minuter av mitt liv där, men vi satt typ bara i kafeterian, haha.
men ah, sen så tog vi tåget hem igen och då gick vi på stan, kommer nt ihåg vad vi gjorde... juste!n vi satte oss i maren och åt glass och då hörde vi krasch, och sen så såg vi att två bilar hade krockat. det var läskigt..
men ah, sen så hade alla andra åkt hem förutom karin, lovisa och jag för vi väntade på mamma.
så vi köpte cola och jordgubbar och satte oss vid doncen typ, då kommer det fram en fullgubbe, HAHA. han rämlade nästan på oss.
sen så reste jag mig upp och då såg jag att han kom mot oss igen så då gick jag runt och stack så han snakcade m karin och lovisa! hahaha, jag kissade nästan på mig, de var asrädda, HAHA.
men ah, sen så skjutsade mamma hem oss och sen så kommer jag nt ihåg vad jag gjorde. f'n vad mkt jag skrivit! ;o

onsdag: idag så var det femkamp i skolan, nio t tio, sen så slutade vi. så då åkte jag, emma, amargi och ida t stan. det var kul! orkar nt förklara vad som hände, men vi åt på doncen, köpte godis och emma och amargi köpte blommor t sin mentor.
och ah.. sen så åkte vi t skolan igen för några severade niorna så vi satt utanför och försökte komma in, haha. men det var kul iaf! sen så gick jag hem, och då var klockan kanske fyra, halv fem?
så nu är jag hemma. sitter och tittar på the hills just nu, hörs senare!



från igår



sry!

tja bloggen!

har nt haft tid att blogga idag, har varit borta heka dan och sen kom jag hem vid typ sex, och då funkade nt internet.. så då sket jag i det, åt middag och sånt.
sen så har jag tittat på film nu på kvällen. men har varit i stockholm typ hela dan idag så berättar om allt imorron, måste berätta en sak som hände på stan också, läskigt som f'n, fast ändå lite kul! heh..
men nu ska jag lägga mig, haha. mår inge bra, har blivit förkyld, har skitont i halsen så kan knappt svälja, sen så är jag snuvig och täppt.
och så har jag lock och ont i huvudet, intressant va? hahahahaha. blä, jag är trött som ni märker. vi hörs imorron! puss & kram



ny jeansjacka

idag så började jag halv elva, skönt va? sen så tittade vi på nån kass film på svenskan.. vi hade ingen lärare där så alla höll på m nått annat.
vi gick iaf femton minuter tidigare för den var verkligen skittråkig! haha, men sen så har jag städat mitt skåp och städat kemisalen, så gick hem vid typ ett?
sen så var jag hemma ett tag, och sen kom mamma hem och vi åkte t stan, där köpte jag en jeansjacka. är verkligen nöjd! den var skitfin, och sen så tog vi en pommes också. men ah, det var min dag. nu ska jag sätta på mig myskläder, hhehe.



jeansjackan! nt så bra bild men men, den är iaf köpt på jc, och den kostade 600 kr.



mat :D



önskar mig den där när jag fyller år, visst var den fin?

ont i halsen

åhhh, har fått riktigt ont i halsen, kan knappt svälja =(
aja.. idag så har jag haft match, mot ett j'kligt omoget lag, det stod 3-0 t oss först, och sen blev det 3-1, och sen halvlek. och vet ni vad det sluta m? vi förlorade med 4-3, åhh.........!
hehe, aja, har badat lite på eftermiddagen och så har jag städat alla kaninburarna, duschat och sånna saker. typ inge spc, imorron skulle jag vilja åka ner t stan och köpa en jeansjacka.
imorron så börjar jag halv elva, hu8r skönt! vi har typ inga lektioner elr nånting nästa vecka, vi kan lika bra ha fått sommarlov redan! haha.




vill ha!

har letat aslänge på kenzas blogg efter den här nu, visste att hon hade en sån hylla som jag ville ha, men nu har jag äntligen hittat den!



så fin! den skulle passa perfekt i mitt rum, haha, fast det är ju två st brevid varann, funderar på om jag också ska ha två elr en.. hmmm

-

jag får inte köpa en skolavslutningslklänning.
jag får nt beställa hem foton.
och jag vill göra om mitt RUM!!!!

hatar mitt liv just nu.


beuty





candice swanepoel

ny app!

har laddat ner en ny app på min mobil.
asso man kan redigera foton och grejer, man kan fixa rosch, bättre hy, större ögon, smalare osv..
och sen så finns det massa effekter och olika ramar, check it out!



haha, okej, det här var min första bild och jag gjorde typ asmkt grejer för att jag ville testa allt, så den blev väl lite överdriven.. ;)

(ser ni typ den bruna leverfläcken i min panna? asso på första bilden, på andra så finns det nt! haha)


friday!

tja bloggen!

idag har det varit en skön dag, på lunchen så badade jag, fia, fanny och amanda i min pool. var askönt!
sen så fixade vi oss och åt lunch och gick tbx t skolan igen.
asso vi skulle bara ha idrott, vi körde catch the flag, tror det stavas så?, och sen nån annan bollek, det var väl kul.. sen så gick fia, jag och fanny hem t mig igen och bada. sen så kom lovisa, fredrika och karin.
vi plaskade runt och sådär, haha. sen så gick fanny och karin hem, då gick fia, jag, lovisa och fredrika t fia.
där stekte vi potatisbollar och kokade spagetti, haha. och sen så tog jag en klubba :D vi fick en på mentorstiden btw!
men ah.. vi satt vid datan och så, och sen så gick jag hem efter ett tag, och då låg jag och pressa i typ en och en halv timme! vi pressade kan man säga, men ah sen så åkte pappa och jag t willys och jag köpte godis. och nu sitter jag här, haha.
morfar är här också, han ska lämna sally här, för vi ska vara hundvakt t på söndag! så nu vet ni hur min dag sett ut, ska nog hoppa i poolen ett tag nu! finns inge bättre än att bada på sommarn!



haha, bildbrist -.-
ska titta på jersey nu, puss!


jersey shore

har laddat ner de fyra första avsnitterna idag, asso jersey shore, och tittat på de, haha det är fett bra! men annars så har jag varit hemma idag.
har nt gjort ett skit, har bara gått runt och mått dåligt typ.. jag tittade ett tag på harry potter m pappa och sen så har jag legat i min säng och sovit typ.
fast på kvällen blev jag piggare, så då badade jag och lovisa. det var kul! och nu har jag precis tittat på criminal minds och ätit jordgubbar, finns inge godare! fast man måste ha socker t, men ah.. vi hörs imorron efter skolan!




jwoww och snooki :)



nu: off the map

crap! det har redan börjat...

rip polly!



Jag älskar dig polly! Du var en av mina finaste kaniner..
jag kommer ihåg när du föddes och vi och mina kusiner bråkade om dig, du var den enda som var vit! men din mamma var ju vit så kusinerna fick ju dig.
du har alltid varit så lätt att ta hand om, du är så lugn och kelgo, du funkade hur bra som helst med molly, och dessie! du var en underbar liten kanin, med dubbelhaka och en tjock liten mage.

det gjorde ont när jag såg att du inte hade ätit någonting en kväll, du hade knappt rört din mat.. sen så såg vi att du hade fått en rejäl buckla vid kinden.
alla blev jätte oroliga! vi försökte med ny mat, men den luktade du nt ens på, men bananen smakade du lite på, du har alltid gillat banan! hihi.

men men.. tiden går och du har ändå levt i fem/sex underbara år! jag kommer aldrig aldrig aldrig någonsin glömma dig! för jag älskade dej, vilket jag gör fortfarande. vila i frid polly ♥

=(



27 grader

Idag har jag varit i skolan, sen när jag kom hem så tog jag några kokosbollar som jag bakade i förrgår, sen så fick jag skittråkigt.
finns typ inge att göra här hemma? haha, men då tog fia och jag bussen ner t stan, där mötte vi natali. och sen så gick vi t min mammas jobb och hämtade lite pengar och sen t nancys och åt.
och sen hann vi nt mer för jag skulle t tapetaffären m mamma, så vi skjutsade hem fia och hämtade upp lovisa. och sen så lämnade de mig och de två åkte t en annan, har redan hittat min vet ni! ni får se nån annan gång hur den ser ut.
men ah, sen när jag kom hem så satt jag i min badring i poolen och sola, tänkte nt doppa håret eftersom det blir så jobbigt m blött hår och klor.. men sen kom eve och vi hade vattenkrig så då blev det ändå blött! haha..
asso eve var nt i poolen om ni undrade, fast man kan typ tro det för vart asblöt! HAHA, men sen så åt vi och sen så hoppa jag och syster i poolen igen (i 27 grader!!), så det har väl varit min dag. snart börjar off the map och då blir det att titta på det och äta....... POPCORN!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


tja babes! Sitter i bilen på väg hem, har ...

2011-06-07_20_26 (MMS)

tja babes! Sitter i bilen på väg hem, har varit och handlat m mami. bla jordgubbar! mums. hittade ett par assöta ballerina men fick nt köpa de för fyller ju år snart! haha, men ah.. vi hörs när jag är hemma, puss!


gilla!



älskar de här två outfiterna på kenza! den dära gråa linnekoftan är sjukt snygg, skulle bli asglad om jag hittade en sån, elr någon liknande!
och sen så gillar jag det fina sommarlinnet på den andra bilden, skulle lätt gärna vilja klä mig sådär i sommar!

ont i huvudet

Hoppas ni mår bättre än mig.. har fått en j'vlig jobbig huvudvärk så för mig blir det att dricka några glas vatten nu!
det här är typ det sämsta m sommaren, elr solen.. för jag har typ lätt att få solsting elr vad det heter, för i spanien var jag tvungen att åka in t sjukhuset och få mediciner pga av det.
och sen så har jag fått det massa andra gånger också här i svergie! men så kan det ju också vara för att jag sover väldigt dåligt, men aja..
ska alldeles strax sätta på en film, men i skolan var jag m på svenskan och son, vi tittade på film på son, den var rätt bra och rolig!
nu ska jag välja film, vi hörs senare, så här såg jag ut idag förresten, puss! ♥





en vit slapp tshirt m en blomma på typ, jeansshorts och converse ;)

klänning t skolavslutningen..?

hmm.. det är nt långt t skolavslutningen nu, lite mer än bara två veckor! men jag har iaf nt hittat nån klänning, elr jo.. två st från mq faktiskt ;)



fina va? egentligen så gillar jag den m volanger mest! men den finns bara kvar i 42, så j'kla typiskt, för hade verkligen fastnat för den.. men den i svart i midjan finns i 32, så det är ju bra!
vet dock nt hur den sitter på men men, fin var den!
fast skulle helst gärna vilja ha den m volanger! ska f'n i mig skaffa fram den på nått sätt ;)



1-1

Idag så hade vi match, det blev lika.. bättre än att förlora iaf, aja.. när jag kom hem så åkte jag m mamma och lämnade en kanin.
mammas arbetskompis ville ha en, bra va? nu är det bara två kvar.. annars så sitter jag inne på mitt rum och äter hamburgare med pommes, J****VLAR?!!! klockan är åtta!! shiiiiiit, jag som hade tänkt att bada "/ j'klar vad tiden går fort, hehe, aja.. vi hörs senare! puss ♥

går nt att ladda upp bilder...? trädet har försvunnit :s

natti!



sådär, nu har jag bäddat rent, tycker det är så skönt med nytt och fräscha lakan, haha!
men ah, morfar var här en stund på kvällen, han kom förbi ett tag. han är rolig! imorron så har jag match, annars så vet jag nt riktgit vad som händer, men hittar väl på nått!
vi hörs imorron, ska lägga mig i sängen nu, fast först ska jag titta runt lite här på datan, och vet ni? har laddat ner en massa appar på min mobil idag! så man kan redigera bilder och så, aja, puss på er och godnatt! <3


little fockers

Sitter i soffan och tittar på film, little fockers. annars så har jag ätit varma mackor nyss och cola, gott! mamma och jag var i väg på eftermiddagen och tittade på tapeter, tror att jag har hittat min! hihi.
annars så har jag nt gjort ett skit idag, har badat m syster typ i några timmar, men nu ska jag fortsätta titta! vi hörs senare, hare bra! :)



hittade en asfin bild på linda när jag hade plattat hennes hår och sminkat henne, sötis!



bilder från grönan!



fia, haha!



ida och lovisa





olivia, lovisa, fanny, linda och fia!



haha, ida, amanda och karin som åkte flygande mattan!



en gullig liten tjej som sjöng t mikrofonkåt, haha naaw



heliumballoooooong!



olivia, svampbob, linda och lollo



hah, linda :D

kanske kommer mer bilder sen!


update!

hej bloggen!

har nt bloggat nånting i helgen typ, men i lördags så var jag iaf på grönan hela dagen! var sjukt varmt och vi var tvugna att gå flera kilometer t grönan, men annars så var det skitkul!
åkte popexpressen x2, extreame, uppskjutet, flygande mattan, jetline x2, nt så mkt men det var aslånga köer till typ allt, men aja. sen när jag ahde kommit hem så var mamma och pappa hos kusinerna så gick dit, och där spelade vi spel och sen så gick jag upp och somnade i rasmus säng, hehe.

och igår så var jag hemma och sola och bada hela dagen, våra kusiner var där också! det börjar bli riktigt varmt i våran pool nu!
så himla skönt, men ah.. sen så åt vi middag och sen så tog vi ett kvällsdopp igen, haha! men ah, det var ävl min dag.
idag ska jag fixa i mitt rum och så, ska få en ny säng + sängbord och en ny tapet, fast vet nt när för min mamma kan verkligen nt lova saker, för det blir typ av en vecka senare än vad hon sagt. aja, vi hörs senare kanske! ;)



godmorgon

har nyss ätit frukost, fast åt bara en halv macka, är aldrig hungrig på morgonen.. men aja, igår så drog jag ner på stan m fia, amanda och ida.
det var kul när vi reta fia på nancys haha! :D men sen när amanda och ida skulle hem så tog fia och jag bussen t linda, hon är sjuk, så det var kul att träffa henne! saknar henne ju :(
haha, men ah, sen när vi varit där ett tag så tog vi bussen t stan igen och så gick vi t min mammas jobb och då skjutsade hon hem oss.
så det var väl min dag, på kvällen tittade jag först på greys, sen off the map och sen criminal minds! grymt bra tvprogram ju! och så åt jag popcorn................ shh, nej men så onyttigt är det nt.

men idag har vi match nånstans, är nt så taggad men det blir jag väl!
aja, vi hörs senare!



baby ♥

RSS 2.0